11.00

Jag kænner att jag vill skriva ett "to be frank" inlægg, och bara skriva helt jævla ærligt på varje punkt men jag har ingen jævla aning om vad jag ska vara ærlig om.. so it kinda kicks your ass.

men vafan, sitter førihelvete på jobbet, kan inte blogga nu.. eller alltså jag kan det, men det ser inte direkt bra ut om en kund kommer och jag sitter och bloggar. måste tycka att jag ær slapp som fan, men de ær fan sant, jag ær ganska slapp. och trøtt så in i helvete ær jag, somnade typ 11 i natt och vaknade vid 3, sedan vid 6 igen.

Pratar med Kathy igen, det var længe sedan som fan, saknar henne som fan asså, shit. Vi gled ifrån varandra efter sommaren, jag typ slutade bry mig, kom ner i en svacka, fan vad jag ångrar de, hon ville verkligen ses och jag typ bara sket i det .. Skæms fan nu alltså.

Jag ær så duktig på att glømma bort mina vænner nær jag skaffar kille, fast jag vet att de ær vad jag gør, och kan hindra det så låter jag det løpa ændå, Det ær trist, om jag bara fortsatte som jag gjorde innan killen hade jag sækert haft fler kompisar idag.

Ska æta lite frukost nu.
Ha de!

15.22

Shit, jag kollade min blogg och mærkte att jag hade två kommentarer, det gjorde mig helt hype:ad!

Har fan inget att skriva, helt tom i bollen. . Men wtf, kan væl skriva om mig dag.

Børjade klockan 8 imorse, øppnade før førsta gången, blev klar på 15 min - awesoooome! - eller ok, 20 egentligen men fan, 15 min låter så mkt bættre. 20 min låter lång tid.  Oh well. kl. 11.30 kom Hans-Jacob in, han ær en gammal man på 70-80 år som åker till sentret varje dag och spisar lunch på lille persille (hær dær jag jobbar) iaf, idag kom hasse-jakke och (lol på mitt smeknamn) skulle kæka, sedan børjade han spy! Och jag børjade typ bøla før jag trodde han skulle dø eller något. Jag bad t.o.m en kund att hjælpa honom medan jag gick å bølade i bak.. (skæms)

Efter att hasse hade tagit sin el-rullstol hem så satte jag mig och læste lite svenska nyheter och snubblade øver en rubrik på Aftonbladet om hur de hittat en knarkodling under en skola, MIN gamla skola!! - lol!- læs artikeln hær

Ni kanske mærker att mina æ och ø ser helt sepe ut, någon måste læra norrmæn att inte ha idiotiska bokstæver, no offence!

Ringde iaf Olivia och berættade om artikeln och hon berættade att hon hade blivit avskedad från sitt jobb. The girl cant catch a break. Fan va trist før henne, men de betyder att hon kanske kommer hit snart, skulle vara grymt! Hon får bo i vardagsrummet. = )

åh fyfan va jag blev glad nu! Min ælskling, mitt allt kommer hem till mig på fredag - jag talar såklart om min katt!! Min hitler!! Tuffaste jævla katten i stan, eller i sverige just nu. kommer bli grymt! dela sæng med henne, høra henne kurra och gøsa livet ur henne. Pappa kommer också på fredag, de blir kul... Men ær ærligt talat mest excited øver savannah, jag menar. Hon ær min bebis. om hon kunde ha bløja så skulle jag byta den. Nær hon kommer så blir mitt liv i oslo fullstændigt.

Fan, måste lyfta på arslet och jobba - kommer bli tungt.

Ha de!

23.47

Tomhet, allt jag känner är tomhet - med inslag av hunger. inte ätit något idag, eller jo. en big king xxl på burger king vid 4 tiden... Har ingen lust att göra mat och ingen lust att äta heller för den delen. Varför blir jag så deppig när jag är deppig? kan man inte vara normaldeppig som alla normala människor och inte önska sig jordens undergång i julklapp?

Blev arg på mario idag. åkte trikk i 2 timmar. Ingenstans, åkte först 13 till slutstation sedan blev den nr 19 till slutstation, sedan nr 11 till majorstuen. passerade inkognito-gata 3 gånger, roligt namn på en gata. tyckte de passade mitt humör. om jag bara hade en kamera. då hade trippen runt om oslo varit värd något. men jag satt bara där. lyssnade på musik som passade mitt humör och störde mig på alla tanter som satt i pälsar. Gillar inte päls. det är mord, men jag tycker inte det lika extremt som tex Peta.

Var nog mest avis.

Har suttit inne på systers rum senaste timmarna, tittat på heroes. drömt mig bort till solen. Bort bort bort.
Älskar oslo men hatar vintern, oslo är en jävla vinterstad just nu . Vill döda alla jävla isfläckar, halkar och landar på arslet, blir kall och jävlig, kommer säkert få kissblåseinfektion, eller vad skiten nu heter. kissblåseinfektion tkr jag är ett bra namn.

Funderar som bara fan på vad jag vill bli när jag blir "stor" kommer nog inte bli mkt större till längden, kanske bredden, passa in i familjen. Har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv. Oslo känns som en väntsal, sitter här till jag hittar något bättre att göra, ungefär som att åka trikken idag. åkte bara för att jag inte hade något bättre för mig. Ville inte åka hem och träffa M. Ville inte gå runt i oslo och frya till is. Kändes som en bra idé att bara åka runt i några timmar. Ska nog göra det imorgon också. Eller städa.

En sak som verkligen suger med oslo är att jag inte har några vänner här, har syrran som typ måste vara min vän eftersom hon är min syster. oskriven lag..
Mario är detsamma med.
Sedan har vi ju marios vänner, killarna men jag anser att dom är lite patetiska - ursäkta grabbar. Men de gör samma sak varje jävla helg, gå ut, bli full och hitta en fitta att stoppa kuken i. Låter som ett underbart liv.
Jag är kanske inte den roligaste jäveln heller, hemma varje helg, jag är inte 20 så kommer inte in på någon av de bra krogarna,. 18 årsställen:na i denhär staden är fjortiskrogar, tjejer med för små kläder och för mkt smink och ni som känner mig vet att jag inte är sån. Jag gillar att dricka, med rätt sällskap och på en skysst krog där man kan sitta och snacka, som sist jag var ute med porret och grek, då hade jag det så jävla bra. Önskar jag var på theodoras med grabbarna nu. Saknar mina vänner och säkerheten hemma. Hatar att inte ha någon att umgås med.. Blir så deppig av att sitta hemma varje lördag och vänta på att mario ska komma hem. Vill ha mitt eget liv... Komma hem sent och vara glad. Är trött på att vara en svans..

Nu börja jag böla också.. så typiskt. Haha, jag gråter aldrig till filmer, oavsätt om den skitsnygga killen dör. Jag börjar dock storböla när det kommer till känslor.. Jag är en känslomänniska och jag har alltid varit mörk. Alltid haft en jävel på axeln vars röst jag aldrig kan tona ut. The devil who always reminds you how worthless you are.

I miss speaking english, cant wait til ben gets here. oh man i really need a friend right now. ..
Någon att bara gå över till och snacka med. oavsett tid. Saknar att ha en Olivia.

sick of pouring my heart out.

xo

01.20

Första jobbagen för året idag, det var förvånadsevärt skönt att jobba, komma in i mönstret igen lixom, kändes nästan som jag varit ledig för länge, latat mig för mycket. Kom på idag hur mkt jag inte tyckte om att ta kunder, försökte hela tiden hålla mig upptagen med städningen eller liknande..

Som ni, eller några av er (förhoppningsvis) vet så hoppar jag fallskärm, och på nyårsafton så såg jag på facebook att Tobbe, en kille från klubben, var i oslo, så jag skrev till honom och gav han mitt nummer. Så idag när jag var påjobbet så ringde han mig. (woho!)

Vi bestämde att jag skulle åka hem till hans kompis så skulle vi festa lite, så jag kom precis hem därifrån. De skulle tyvärr åka hem nu inatt så det blev bara en kort visit. Men det var så himla underbart att se honom igen. Prata lite fallskärm och sedan snacka gammal god rock med hans kompisar. Som jag förövrigt har många gemensamma vänner med. Tex Jens Grajcer, Bobo skipper och Sebbe erdös.. eller ok, 3 gemensamma vänner, exklusive tobbe, såklart.

Nu är jag alltså hemma, tyvärr. jag hade verkligen skitkul! önskar jag kunde vara så varje kväll. men jag känner mig aldrig inkluderad med mario och killarna så det är aldrig riktigt så skoj.

Att träffa tobbe fick mig verkligen att vilja hoppa mer. saknar det som fan nu. Och grabbarna var skjyssta och snygga (fniss!) ibland, vill man vara singel men samtidigt är jag så glad att jag träffat mario, skulle aldrig ge upp det för ett fyllehångel eller ens ligg. han är perfekt för mig just nu. <3

Nu ska jag fortsätta mina lektioner i How i met your mother, serien växer verkligen på mig.

första dagen på länge som jag känt mig vid liv.

xoxo


20.32

andas in och andas ut, det är nog det bästa för att få mig lugn. Är man arg, ta 3 djupa andetag och tyngden i bröstet lättar, om bara för ett litet tag.


Jag som person är väldigt moralfast. Tycker jag något så ändrar jag mig inte. och jag har väl en förvrängd bild om hur ett förhållande ska fungera. När jag inser att mina förhållanden inte följer de linjer jag ritat upp blir jag tokig. När jag inser att min kille inte tänker eller reagerar som jag ville eller hoppades på så blir jag besviken, på honom. Jag vet att detta är helt orimligt, för att det är inte hans fel att han inte kan läsa mina tankar.

Jag måste förstå att alla tänker olika, vissa tänker säkert som jag eller iallafall relativt likt mig. Alla människor felar, alla människor tar det lätta vägen ut, alla gör det de kan för att leva ett glatt och lyckligt liv.

Igår hos mylene så lekte vi "Jag har aldrig" och av någon konstig anledning så gick vi in på döden, och jag berättade för Johanna och Mylene hur ofta jag tänkte på döden, vilket är dagligen. Jag tänker att jag kanske blir påkörd av en buss och dör olycklig för att jag ännu inte levt mitt liv. När jag går igenom  en mörk plats, om jag skulle bli våldtagen, hur jag skulle kunna gå vidare. Om han skulle låta mig leva. Jag tänker på om jag sov brevid någon som plötsligt började strypa mig, att han drömde något eller liknande. Jag går runt och är livrädd för att dö, och därför kan jag inte heller leva.

Johanna nämde igår att hon tyckte att jag alltid har varit nära döden, Hon förklarade det som så att tex när jag var deprimerad, att jag bara var ett steg ifrån att dö. Och att hon tyckte att john var min på ett sätt, som jag alltid tyckt själv. När jag var liten och ledsen så var alltid mitt ljus, han fick alltid mig på bättre humör. Han var verkligen min stjärna i allt mörker, sedan när han gick bort.. Hursomhelst, han var en stor del av mig och efter hans död har jag inte sett min familj på samma sett. Det var inte värt det på något sett.

Jag har länge pratat om att göra en tribute tattoo för John "Försten upp" eftersom att jag anser att de bästa människorna på jorden är dem som är först upp till himelen, som att de är ämnade för något större. Samt att när John dog. tävlade de försten upp, när han nådde toppen föll hans kropp ned men hans själ fortsatte mot stjärnorna.

Ja, jag tänker mycket på döden. Döden i samband med John och alla andra som jag på något sätt förlorat. Jag vill inte dö utan att ha levt. Jag vill dö i en gungstol när jag är 87 år gammal. Jag vill ha fått barn och barns barn. jag vill ha älskat någon av hela mitt hjärta och inte tvivlat på det. Jag vill ha fått fallskärms cert och dykcert. Jag vill ha sett amazonas och himalaya.

Jag ska leva.

14.57

Funderar lite på hur jag mår, just nu är jag ledsen, efter vad som hände igår. Följde med Johanna på middag hos mylene. Jag var inte på så bra humör pga Mario och hans idiotiska (enligt mig) val. så vid 11 förlorade jag all glädje och ville bara träffa honom, frågade om jag kunde komma dit och jag fick ett nej, (tack!) så jag åkte hem och var hemma när klockan slog 12, bölade som ett litet barn.

Jag satte på en film, minns inte vilken. Och somnade vid 3, efter att ha smsat mario en del.

Minns inte exakt vad jag skrev, men det var väl basically att han var en dålig pojkvän. Och nu funderar jag på om det är värt det? Nu har jag ju pms också, så vi får se hur det blir om en vecka. Men jag känner mig bara så arg och ledsen.

Här är Marios prioretiringslista enligt mig
Vänner
Ha kul
Öl och sprit
- de tre bäst kombinerade
Film
How i met your mother skämt
Ida. (jag alltså)

Han kan inte ta sig tid att lyssna på vad jag säger, eller det kan han kanske, men inte förstå vad jag säger, hur jag säger det eller varför jag säger det.

Han säger åt mig att rycka upp mig, (precis som peter ihrner gjorde) men det är inte bara att rycka upp mig, hur fan ska jag vara glad när min kille bara bryr sig om mig när han vill ha något. Jag känner mig som en jävla dörrmatta, folk kliver på mig och är glad för att jag kan torka upp the mess they made.

Går runt i lägenheten och bara plockar upp efter honom,.

Det värsta är hur jävla kär jag är i honom. Jag tar skiten han ger mig. för när han tittar på mig eller gör de saker han gör så smälter jag. Men jag kan inte leva i ett förhållande när det passar honom. Han kan inte säga att han älskar mig när han inte älskar att vara med mig. Vi har varit tillsammans i 2 månader, av dessa två månader har han stannat hemma för min skull 2 dagar. hemma från fester alltså.

Nu har han sagt att så fort nyår har passerat så ska han sluta gå ut. Vad är hans planer för ikväll? Jo, ut och festa. Festa upp sin hyra. Hyran som jag måste få. Där är en annan jävla sak. Jag kommer hit, bor hos honom, han får sin hyra första dagen. Sedan kmr han hit, bor här och säger att han inte har råd att betala, bara för att jag är kär i honom så blir jag en geleklump och kan inte demanda av honom att han ska betala för att bo här,. som han fucking måste!
Nu får han lön, kanske 10000 kronor, han får tillbaka sin deposition på 10000 och nästa månad när han ska flytta får han också lön så det är inte direkt att han inte har råd! ok, de första 10 går till nästa depo, 5000 går till hans andra hyra för förra månaden. men då har han 5 kvar, då tycker jag att han ska betala 3600 kronor som han är skyldig. ok, då har han bara 1400 kronor kvar men det är fan inte mitt jävla problem att han är sämst på att spara pengar, om han slutade dricka varje jävla fredag och lördag och nu måndag. så hade han haft typ 3000 till att leva på, varför ska jag tycka synd om ett fyllesvin som själv sätter sig i skiten!?

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA ARG!

och ännu värre är att jag seriöst ville skära mig själv igår. Jag kände mig så tom, så ensam och så ovärd. De enda som spelade roll för honom var att hans kväll inte blev förstörd.

Jag förstår inte hur han kan fortsätta och parta, när han vet att jag mår bajs och verkligen behöver honom. Hur han bara kan skita i mig sådär? Jag mådde så dåligt av det där igår att jag var tvungen att åka hem för att inte typ kasta mig in i en raket.

2010, nu står man framför ett vägskäl, fortsätta som man gjort i 2009 eller börja om utan någon skit och hoppas på att det fungerar bättre?

2 saker vet jag.
Jag kan inte fortsätta må som jag gjort nu senaste tiden.
Han måste visa att han faktist vill ha mig. tänker inte vara snäll längre.

RSS 2.0