13.35

Sov nästan ingenting inatt,. hade kjempe ont i magen. Så vaknade jag kl 12, när jag egentligen börja jobba.. Smsade Pernille å berättade, sedan såg jag till att bli fri från jobb. Skönt, ska ta de lugnt idag. Kan förhoppningsvis åka till sverige på Söndag och ta mina tester måndag nästa vecka. Fyfan vad jag hoppas att de hittar något. hellre det än att gå runt såhär och må skit.

Porrmonster . Jag saknar dig, och om inte dom vill äta min goda mat så kan vi göra en romantisk middag för två!

15.19

Sitter på jobbet och har lite tid før mig sjælv.

Jag har børjat kænna mig så sjukt ensam och bortglømd.
Jobbar før fullt hela dagarna, sedan nær jag får fri så har jag ingen att træffa. Ingen att ringa.

Pernille kom tillbaka på jobb nu igår. Idag, førsta dagen jag såg henne ville jag slå ihjæl henne, hon gør inte ett piss på jobb. Skickar bestællningar och sånt men rydda och skøta uppvask finns inte i hennes ordførråd. Det ær inte så svårt att hålla det snyggt nær man ær ensam, jag har gjort det hela veckan.

Skitfint væder idag, kænner før att skita i dethær kafét och åka hem till lægenheten och bara dø.

Fan, hatar nær jag ær såhær, så låg att jag næstan bara kan børja gråta..

Ovanpå min egen depp så kænde jag mig riktigt hotad idag av en jævla hora som inte var nøjd med sitt kranvatten. Hur kan man hetsa upp sig øver att vattnet inte ær kallt nog?

Please dont leave me...


10.45

Wow. Mitt liv bara flyter på i full fart och det ær helt otroligt vad som sker på vægen.

Denhær veckan har jag varit "daglig ledare" på holmen. Alltså har jag haft ansvaret hær.
Massa bajs har hænt, som att køket har stængt så vi har inte kunnat få in alla varor vi bestællt. Men eftersom vi både fick leverans från tine och från coca cola i måndags så har jag varit glad ændå.
Jag har jobbat øver næstan varje dag. Jag tycker jag har gjort bra ifrån mig.


Igår skedde något helt overkligt. Mylene kom hem till oss och skulle kolla på film.
Mylene ær daglig ledare på Bryn, som ær det størsta lille persille till omsettningen. Och nu i augusti ska Mylene starta upp ett nytt kafé i ett annat senter så hon behøver någon som ska ta øver bryn. Først frågade hon Li men Li ska flytta hem till svergie till høsten. Så igår frågade Mylene om jag ville ta øver Bryn. Jag blev helt shockad, Att hon tror på mig så mycket ær helt otroligt. Nu ær jag helt extatisk och vet inte vad jag ska sæga.. Det ær skræmmande som fasen men se hur långt jag kommit.

Førra året så låg jag i sængen hela dagarna, hatade mitt liv och mådde piss.
Blev erbjuden jobb hær på Holmen av min syster, børjade jobba 30 timmar i veckan, gick fort upp till 40, sedan jobbade jag 50 timmar. Børjat leva och jobbar tillochmed med høg feber. Jag har børjat ta massor av ansvar øver detta kafé och gør mycket av jobbet hær. Att gå från Sæng till erbjuden dagligledar tjænst på det størsta kafét på 4 månader ær væl orsak nog till att jag kommer klara av detta.

Om jag ger mig fan på att jag ska fixa det kommer jag att fixa det.

Man kan om man vill.

xoxo

14.36

Phew, är helt slut, har knappt någon röst..

Har laddat ner en massa filmer den senaste veckan.

The blindside, boondock saints 2, Precious, Percy Jacksson, Up in the air, Law abiding citizen, The princess and the frog.

Massor, minns inte ens alla.

Usch jag är så borta. blä.

09.59

Læste en artikel på aftonbladet om att en tjej blivit utputtad av sin fallskærmsinstruktør ur ett flyglan. Hon føll 900 meter utan fallskærm och øverlevde.

før det førsta så hoppar man från minst 1000 meter. (om man inte basar)
før de andra måste hon ju typ hoppat utan rigg før att annars har man cypress som utløses senast på 400 meter om man faller fortare æn typ 200 km/h.

Det dær ær ren bullshit!

RSS 2.0