16.13

Julen är över, tacka gudarna. Har verkligen haft noll julkänsla detta året. Och nu är det nyårsafton, totalt ovärt.

Jag ska fira med min syster eftersom min kära mario ska fira med sitt EX! Ok, de är goda vänner och bull men vadfan, jag var bjuden men tackade nej eftersom 1, känner typ nada folk förutom killarna och jag har aldrig kul med dem. 2 jag vet att mario kommer bli pangfull och jag kommer bara gå runt och skämmas över honom å därför bli arg eller ledsen. 3 jag har gjort slut med killar förr på nyår och vill inte ta risken. 4 det är hans ex fest!

så ursäkta mig om jag inte är glad över att han väljer henne över mig. jag menar de har haft sin jävla tid kan han inte bara komma över henne och vara min?! så trött på det, han nämner hennes namn varje jävla dag hit och dit hon tyckte det och gjorde så. snälla älskade du, jag orkar inte höra mer, känner henne bättre än vad jag känner mig själv lixom. på tolvslaget kmr säkert dem kyssas och sedan bli kära igen och leva lyckliga i alla deras dagar, kanske är lika bra,. då slipper jag iaf bli påmind om henne.

jag är bittter och ber så mkt om ursäkt om någon smygläser min blogg och blir offended, man ska inte läsa andras dagböcker.

gott nytt år motherfuckers.

01.29

Nu är man alltså hemma i snöiga sverige. Kom hem kl 07.30 igår morse (den 23 dec)  och gick och lade mig i sängen, tillsammans med savannah som var kelsjuk som en tok, mysigt.

For iväg till storstaden vid 2 tiden, mötte upp Mario och pussade lite på honom, köpte de sista klapparna. Var toktrött och kände hur förkylningen tog över min kropp. kom ifrån stan vid 8 tiden. Då blev de en jävla panik eftersom vi behövde köpa en gran. Slut överallt. Men sedan vid 9 tiden när vi svängde in i centrum för säkerhetsskull så fanns dem där. tack och lov. pappa höll på att bli tokig.

Imorse vaknade jag upp med feber, inte mkt men jag känner mig som en zombie non the less. så jag blev hemma denhär julen också, passade på att spela assasins creed 2 som jag fick av pappsen, köpte den med honom igår. så fick öppna den presenten och spelade verkligen non stop till kl 7. grymt spel.

mamma kom förbi vid 7 och syster kom från norge kl 8-9. käkade hummer och oxfilé. drack 2 rosa pantern eftersom jag köpte likör 43 igår. woop

nu sista timmen har jag, dan , jojja och pappsen spelat spel, mamma åkte hem till tomas vid 12 för hon jobbar imorgon.

nu ska jag se avatar igen, somnade igår. och bli frisk


xoxo

19.22

Hej folket!

Jag åker hem om ca 3 timmar, underbart! ska sova på bussen. har packat klart min väska på 2 kilo. fylld med kläder för 1 vecka samt hårddisk.. känns skönt faktist, vet inte alls vad jag ska skriva, känns lite dumt att skriva bara för skrivandetsskull. hör av mig imorgon när jag är hemma istället, ska pussa sönder min katt!

see you in a week.


xoxo

23.03

Kära läsare, för att jag vet att någon läser.

Snälla kommentera! haha

14.48

Hellu, nu står man hær ute på holmen sentret i asker och jobbar. Kom precis fram till, eller snarare kom jag fram till det igår, att jag gillar att jobba, det ær givande, inte speciellt jobbigt och jag får faktist pengar før det. Och man måste le hela jævla tiden vilket betyder att man lurar sig sjælv att man ær glad, och det ær væl aldrig dåligt? att tro att man ær glad. Jag ær glad. Blev glad av den glada musiken som jag lyssnade på nær jag var påvæg till jobbet..

Mario ær i sverige igen, och jag saknar honom redan, inte ens 24 h har gått och jag ær redan jætte pussugen. aja, några dagar ska man væl klara av?

Har jag næmt att jag var på AVATAR premiæren i fredags? Inte? Nehe, det var jag med syster, Mario, Henke,David och Ballo. Filmen var grym!

Helt fantastisk. Både jag och johanna blev helt till oss. kærlek sæger jag bara, kærlek. Ni måste se den.


Den senaste veckan har jag shoppat något så otroligt mycket, Har køpt ett par demin tajts från Cubus, 299 kronor
2 par skinnhandskar också från cubus 249 kr styck, ett par till mig och ett till syster i julklapp

Ett linne på outlet før 100 kronor
2 par linnen på carlings 299 kr respektive 350 kronor
samt en ylletrøja från carlings 599 kronor.

Sedan har jag køpt julklapp till Pappa før 600 kronor och saker till lægenheten, har køpt upp nærmare 5000 kronor senaste veckan.

Nu ska jag fortstætta "jobba"

xoxo

23.46

Nu sitter man här igen, i sin fina lägenhet, kommer aldrig sluta nämna hur jäkla fin den är, högt i tak, en vacker spis i vardagsrummet, fina rosetter i taket, helt enkelt awesome.

Mario sitter nu på bussen påväg hem till stockholm, kommer bli konstigt att sova ensam i 4 dagar nu men ibland så måste man, blev faktist ledsen att han åkte, även om jag varit en bitch de senaste dagarna så är han min älskling och jag tycker massor om honom, på tisdag har vi varit tillsammans i 2 månader, känns så mycket längre, tokigt.

Jag har "vuxit upp" tagit ut mina töjningar - igen. Sparar på kvitton som jag sedan klistrar upp på A4 för att se hur mycket jag lägger ut på mat, kläder, nöjen och lägenheten så jag sedan kan få tillbaka när jag deklarerar. Hehehe.

Livet är norge är fantastiskt, har jobbat som ett djur nu i en månad, 145 timmar hittills.

När jag kommer hem under jul så slår jag vad om att jag kommer bli sjuk, har inte haft tid till det nu, så fort jag kommer innanför dörren på det fjärde huset så boom, svininfluensa typ. Men men, då får jag vara sjuk.

Det bästa och sämsta med lägenheten är - Hur stor den är. Sämsta är att man måste ställa sig på soffan med datorn, utsträckta armar för att försöka få lite av grannens internet, sedan efter 30 mins kämpande ger man upp.

Ska lägga mig i mitt rum nu och sätta igång en film, börjar kl 13 imorgon och stänger så tränger energi - tränger betyder behöver på norska.

Ska slänga upp lite bilder snart.

Jag fixar lite i mitt rum

Spisen i vardagagsrummet

 

Min älskade lampa, är galen i sådanna lampor.

 

Takrosett

Takrosetten i vardagsrummet.

 

xoxo


bajsblogg

efter massa tjaffs med designen på min gamla blogg så blev jag tvingad att ta bort den å sedan ville jag skaffa en ny, exakt likadan, det gick inte så det blev såhär, nu efter 3 timmar med bråk tänker jag sova för vissa ska jobba imorgon, natti natt.

xoxo ida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0