18.40

Jag ælskar karma.

Idag, missade jag bussen. Så då gick jag till deli de luca før att køpa en chailatte før de sista 20 kronorna jag hade løst. Den kostade bara 10 kronor! så då gav jag bort de resterande 10 till en uteliggare. Och nu nær jag står på jobbet och længtar till løning så hittar jag 50 kronor i min bakficka. Karma førfan!!

Førøvrigt æger mitt liv totalt just nu, 2 dagar har gått och jag har varit så jævla glad asså, hoppar runt som en kanin. livet ær fan i mig underbart!

xoxo

14.19

Har varit singel i en vecka nu. I fredags och lördags så var jag med Johanna hos Aron, Träffade killarna, verkligen sköna killar.. Och tänkte knappt på *PIIP*, ännu mindre nu i lördags då jag strulade med H.. Saken är att jag gämnför H's kyssar med *PIIP* kyssar.. *PIIP*s är mer kärleksfulla, självklart för att vi var kära.

Jag har känt at jag på något sätt är över *PIIP*, det kapitlet är slut, samtidigt som jag självklart tänker på honom..
Idag kom han förbi för att hämta lite saker.. Och vi börjar kittla varandra, och han drar mig till sig.. håller om mig och sedan börjar han kyssa mig och ta på mig. Jag protesterar ju inte för att det är *PIIP*, min *PIIP*, eller han var..

Och nu är jag jätte förvirrad, vad vill han? vill han ha mig tillbaka, saknar han mig? Men istället för att ställa dessa frågor till honom, kanske jag ska fråga mig själv? Vad vill jag? Vill jag att han ska kyssa mig, vill jag att han ska vilja ha mig tillbaka? Vill jag ha honom tillbaka?

Som jag skrivit förr, när vi var bra, så var vi riktigt bra.. Men hur ofta var vi bra? När gjorde vi senast något bra tillsammans, bara han och jag? Har vi gått på bio själva någon gång? Hur många gånger har vi varit på stan själva och trivits med det?


Vill jag ha *PIIP* tillbaka? Ja. Men av rätt anledningar? nej, jag vill ha honom tillbaka så jag inte behöver vara ensam. Jag vill ha honom tillbaka så att han inte ska gå vidare. Men jag vill inte ha honom tillbaka för att jag älskar honom.

xoxo

Pga klagomål tog jag bort *PIIP*s namn.

Något som jag är sjukt glad över är att Thomas, den underbara Thomas som har funnits i mitt hjärta det senaste året skrev ett mail till mig i fredags.. Han är och kommer alltid vara speciell.. Han är killen jag alltid velat ha men aldrig vågat ta.. Han är killen jag smsade med under kvällen då jag träffade *PIIP*

Haha, livet är ett stort frågetecken.

12.54

Det som började som en dröm, har tagit slut.. Mario + Ida is no more.

Jag känner mig lättad samtidigt som jag vill ta allt tillbaka. Vill inte ha blivit kär i honom , önskar att vi bara varit vänner..

När jag tänker på oss. tänker jag på hur bra vi var i början, hur dåliga vi var på halloween, jag smällde till honom.. Hur söt han var när han låtsades vara en bebis och hur ljus vår framtid såg ut. Vi var galna i varandra, och därför blev vi galna på varandra, speciellt jag..

Jag tror vi kan vara galna tillsammans i framtiden också. Men på ett sätt som är ovilkorligt. (stavas det så?)

Jag är singel igen, och det är okej. Tror jag kommer bli lite mer party nu. typ, gå ut någon gång.. kommer inte flippa ut totalt dock...

xoxo


10.27

pratade lite igår med mario. om hur han kænde, hur jag kænner.. Vi kanske kommer gøra slut, vet inte hur jag kænner øver det.. Ledsen antar jag. Jag menar, jag tycker om honom och han ær en grym kille, men vet inte om det ræcker før jag kænner inte den dær gnistan som vi hade i børjan.. Jag antar att det ær vad som hænder nær man flyttar ihop efter en månad tillsammans.

Funderar på det dær med att vara vænner, jag har aldrig klarat sådant, alltid bara gømt mig undan, velat glømma allt, vet inte om jag kan vara som adele, kunna se honom med andra tjejer. Jag vet att han kommer bli som han var, nya tjejer varje kvæll.. Det kommer gøra allt så jævla mkt jobbigare. Vet fan inte upp eller ner, inte sett killen på en vecka. knappt ens pratat med honom och det har inte gjort mig något, bara nær jag kommer på att jag inte pratat med min pojkvæn på ett tag, då jag ringer honom och han låter så ointresserad. "ah tjena"
 
Imorgon ær det alla hjærtans dag.. vi får se om mitt førblir helt.

xoxo

21.02

Fyfan.

Kom precis hem från jobbet, är helt slut, hittills har jag jobbat 33 timmar, har 18 timmar kvar på denhär veckan. totalt kommer jag ha jobbat 51 timmar på lördag.. Är redan helt slut, idag hade jag så jävla mkt att göra, Pernille gick kl 2 (som vanligt) och sedan när ruschen kom så hade jag fullt upp, antingen med kunder eller att rydda, vid 6 fanns inte ett bord som var ryddat, hann inte äta frukost imorse, hann inte äta lunch.. så jag åt frullunchmiddag kl 7.

Är helt tom i huvudet samtidigt som allt snurrar..

Denna vecka har jag också lärt mig något nytt om mig själv. jag kan inte få vinterkräksjukan. Johanna kom hem i fredags och blev jätte sjuk.. 6 dagar har gått och jag har inte fått ett enda symptom..

Jag har också lärt mig att jag kan om jag verkligen ger mig fan på det, som idag, ville bara gråta och typ åka hem vid 7, men jag käkade lite och gav mig fan på att göra en helt ok stängning.. and i did.

Tisdag och Onsdag jobbade jag på johannas kafé i metro sentret..gick jätte bra och jobbade med folk som kunde jobbet och gjorde det bra, från skillnad från att behöva lära upp någon från grund, ser fram emot att jobba där nästa vecka också.
känner efter 4 dagarars arbete att jag jobbar kanske 10 timmar för mkt, har fixat 40 timmar i veckan, det går skit bra, men 50 känns redan som de är för mkt, har aldrig kommit hem såhär sliten, ska lägga mig kl 10 och sova.. fast grejen är, jag sover inte för lite när jag jobbar såhär mkt, snarare sover jag för mkt för att jag kommer hem dödstrött och sover ca 10 timmar..igår somnade jag kanske kl 12.. vaknade kl 10.. det bidrar också till att jag blir trött om dagarna.

hoppas imorgon är lugnare än idag var.

usch, orkar inte ens skriva för att jag är groggy av typ.. dödströtthet.

xoxo

13.33

Ja, Nu har man då fått hem både tv och tvættmaskin. Tvn fungerar jætte bra, såg på film igår. fin bild!

Testade också tvættmaskinen igår, det gick inte lika bra.. Sjælva maskinen fungerade super men det dær med vattenkranen... problemet ær att nær maskinen slutat tvætta så fortsætter vattnet att rinna om man inte stænger av kranen, vilket jag inte riktigt tænkt på..

Nær johanna skulle gå på toa innan hon skulle sova så skriker hon "Ida hjælp!!"
Jag kliver in i badrummet och møts av ett hav. Vatten, øverallt. vår fina røda matta var helt bløt, golvet, væggarna, kattlådan allt, vatten øverallt! Jag førsøkte stænga av kranen men det gick inte det blev snarare bara værre. Tillslut fick johanna slut på vattnet och vi børjade torka upp.. Bænkskivan på tvættmaskinen var full med vatten, och tvættmedlet som vi stællt ovanpå, kartongen var bløt.

Då tænkte jag att jag skulle hælla øver tvættmedlet i en liten hink som vi hade hemma, nær jag lyfte upp kartongen så øppnades bottnen och allt tvættmedel føll ur, rakt på tvættmaskinen. Som om jag behøvde det också!

Då kom jag på att Mario hade køpt ett køksset, med stekspade osv så jag tog en av slevarna och børjade sleva i tvættmedlet i hinken..

Nu vet jag iallafall att jag måste passa på tvættmaskinen.. Ska lægga upp lite bilder på øversvæmningen senare nær jag kommer hem.

xoxo

13.10

Nu ska jag berätta historien om hur jag gjorde mig av med 17350 norska kronor på 2 dagar.

Fick min lön den 1 Feb, då betalade jag hyra och elräkning - tillsammans blev det 5800 nok.
Sedan köpte jag middag för 400 kronor
Köpte ett busskort för 400
Och betalade Mario 150 för att han varit på Ikea och köpt lite saker till mig, som stekspade och örngott. 10600 kvar

Efter detta bestämde jag mig för att köpa den där jävla tvn som jag ville ha och samtidigt köpa ett tvättmaskin som vi verkligen behöver.
Tvättmaskin 2995
Tv 5995
Hemkörning 695
3 års försäkring på tvn. 689 kronor = 10374

av de 17200 jag hade i måndags, så har jag nu 226 kronor kvar.. Att leva på till den första mars. Ibland så är impulser inte så bra som man tror, visserligen ska johanna ge mig 1500 för tvättmaskinen och egentligen bör hon också betala halva hemkörningen. . Så då kommer jag ha ca 2000 att leva på . 500 kronor i veckan i 4 veckor. det ska väl räcka?

Pappa, om du läser detta... Tvn är skitsnygg och superbra, besides. man kan inte ha ett ps3 men inte en tv att spela på och den är jätte fin. lika stor som din fast mkt billigare , det var egentligen ett kap och jag har råd! ska jobba 51 timmar nästa vecka, bara det är 6000 spänn (före skatt) och mat äter jag på jobbet... så bli inte arg. och tvättmaskinen var lixom på tiden, har inga kläder kvar! och du får betalt för kattlådan så fort jag har pengar....

xoxo

13.30

Inatt drömde jag en mardröm, den var inte så läskig att jag vaknade upp i skräck, men den var väldigt obehaglig.


Den utspelade sig på en vacker strand.. Och handlade om ett gäng, som mario en gång varit medlem i, fast då var den mycket mindre. Han hade iallafall lämnat gänget för min skull, och nu hade det gänget blivit jätte stort, och på något sett tagit över makten i sverige och världen, De hade bestämt sig att de skulle döda alla som de inte tyckte om och som inte höll med dem, - lite som nazisterna.

De hade satt upp en jätte lik tv-skärm ovanför stranden, och den tvn hade något slumpmessigt program som valde ut tre personer åt gången, de tre som skulle dö. Sedan tog de tre och ett exempel på att döda var att kasta personen in i en jet motor.. Detta är de enda sättet jag minns från min dröm, men vet att de var andra sett också.

Iallfall, Mario stod nere i vattnet och pratade i telefon när jag insåg att de skulle döda honom också. Jag fick honom att förstå att han skulle bli dödad och jag sa åt honom att dra. Han hoppade på en vattenskoter och började åka därifrån. Sedan kom jag på att jag också bör dra eftersom jag inte direkt satt säkert heller.. Strax efter det vaknade jag.

Jag minns hur jag skrek på mario att dra, jag känner fortfarande paniken. Gillar inte att ha sånna drömmar.


I helgen kom min pappa och Kristina och hälsade på oss, de hade med sig min kissekatt, Savannah. -Som nu står och trampar på min vad. Det var trevligt att träffa både pappa och Kristina igen. I fredags käkade vi tre middag på Mona Lisa i grensen. Det var god mat men stället var ganska sunkigt tycker jag.

I Lördags så flyttade vi in grejorna pappa tagit med sig till oss och sedan på kvällen käkade vi middag på Lofoten nere i akersbrygge. Tyvärr var jag inte så himla pigg, med noll blodsocker i kroppen när jag kom, drack bara cola till middag det var jävligt god mat, till förrätt käkade jag räkor, varmrätt blev det skaldjursplatå och till efterrätt smällde jag i mig typ créme brulé eller något..
Jag kom hem kl halv 1 och gick och lade mig, somnade ca 4 sedan ringde Mario och ville sova hos mig, han ville inte betala 300 kronor hem till sig=)

Igår var det söndag, jag låg i sängen till klockan 1, vaknade 10. Pappa och K kom förbi och sa hejdå, sedan gick jag och Syster och åkte stjärtlapp i en backe nere vid älven här på lockan. Det var skitkul! Efter det gick vi till vicka, sedan hem, vi båda somnade ett tag framför varsin film.
Käkade lite middag och gjorde vitlöksbröd - mums!

Ringde brorsan och snacka lite med han om sitt break-up.

Och nu, 12 timmar efter att ha somnat sitter jag och bloggar om min helg med min älskade kisse i knät!
Ska till jobbet om 1½ timme, ska bli skönt. Jobbar bara 5 timmar.



xoxo

RSS 2.0